Veranderen van rijschool of instructeur

Ik ben ontevreden over mijn rijschool

Het is jammer als je niet tevreden bent over de rijschool. Natuurlijk is het beter als je er samen uitkomt maar lukt dat niet, dan ben je van harte welkom bij Autorijschool Veenstra. Onduidelijkheden of ergernissen zijn te voorkomen door duidelijke afspraken te maken met elkaar. Ook plannen we het liefst al een aantal lessen in zodat jij in jouw agenda rekening kan houden met de rijlessen. En meld je aan voor de gratis proefles (echt gratis). We halen je op en brengen je terug. Een mooie manier om kennis te maken met Autorijschool Veenstra.

Ik ben ontevreden over mijn rijinstructeur

Een instructeur die appt tijdens de les, even stopt om een boodschapje te doen, schreeuwt of gehaast is of er onverzorgd uitziet? Dat is niet de bedoeling. Onze instructeurs zijn er voor jou. We willen niet dat je zo snel mogelijk slaagt, we willen dat je slaagt op het juiste moment en dat is voor iedereen anders. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Meld je aan voor de gratis proefles. De proefles is echt helemaal gratis! We halen je op en brengen je terug. Een mooie manier om kennis te maken met jouw instructeur van Autorijschool Veenstra.

Rijschool of instructeur
Autorijschool Veenstra Zoetermeer

Ik ben al een paar keer gezakt en wil een andere rijschool

Als je een paar keer gezakt bent voor je rijexamen kan je dat onzeker maken. Dat is logisch maar ook jammer. Bij Autorijschool Veenstra mag je ervan uitgaan dat je alleen maar een rijexamen aflegt als wij denken dat je er helemaal klaar voor bent. Dat zou je voldoende zekerheid moeten geven. Het liefst rijden wij ook met je mee als je examen doet. Alleen als jij dat wilt natuurlijk. Wij kunnen je niet beloven dat wij je van je faalangst afhelpen maar we doen ons uiterste best om je gerust te stellen en je negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Want als jij slaagt, dan slagen wij!

Meld je aan voor de gratis proefles (echt gratis). We halen je op en brengen je terug. Een mooie manier om kennis te maken met jouw instructeur van Autorijschool Veenstra!

Losse rijlessen en voordelige pakketten

Kies bij Autorijschool Veenstra voor losse lessen of voordelige pakketten. Wij bieden vervolgpakketten aan om extra lessen goedkoper te maken. Profiteer van onze pakketvoordelen en betaal in termijnen.

Basic

1944,-

 • 20 lessen van 75 min
 • 1 tussentijdse toets
 • 1 praktijkexamen
 • Betalen in 5 termijnen

Kennismaking

135,-

 • 150 minuten les
 • Geheel vrijblijvend
 • Goedkope kennismaking
 • Vaste instructeur

Premium

2619,-

 • 30 rijlessen van 75 minuten
 • Tussentijdse toets
 • 1 praktijkexamen
 • Betalen in 6 termijnen
google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

i-icon

Ifa Arifah

★★★★★

As non-dutch native speaker, I can recommend this place if you want to get your driving license. I was coached by Zidane, and he was so patient with me. He always offer me drinks (after session). Apart from that, he really can tell if you are ready or not, as he wished nothing but his students to pass the exam. Joey is also very approachable person. I would say this is a very recommended driving school!

m-icon

martijn weers

★★★★★

Mijn dochter is in een keer geslaagd. Een topprestatie na 22 lessen. Er waren wat plantechnische problemen vanuit mijn dochter die prima werden opgelost door de flexibele planning.

l-icon

Lara

★★★★★

Een paar maanden geleden in een keer geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als praktijkexamen dankzij de instructeurs van deze rijschool. Deze rijschool is zeker aan te raden! Ze zijn erg flexibel in tijden en stellen je echt op je gemak.

c-icon

Charlotte

★★★★★

Echt een top rijschool!
Door hen heb ik nu alle vertrouwen in mijzelf om alleen de weg op te gaan. Ze hebben echt het beste met je voor en doen hun best om je zo veel mogelijk zelfvertrouwen op te laten bouwen voor het examen.
Door hun begeleiding en geduld kijk ik nu enorm tevreden terug op mijn examen en ga ik met veel plezier straks de weg op.

t-icon

Thomas Hendriksen

★★★★★

Bedankt voor al het vertrouwen en de fijne lessen! Zonder jullie hulp was er niks van terecht gekomen. Speciale dank voor Zidane en Joey. Mijn verloofde heeft veel geleerd en dankzij jullie is zij geslaagd!

s-icon

S B

★★★★★

Wat ben ik Joey en Zidane enorm dankbaar voor alle goede tips en uitleg. Altijd veel plezier gehad tijdens de lessen. Toppers met passie voor hun werk! Een echte aanrader voor iedereen die nog zijn rijbewijs moet halen.
Bedankt Autorijschool Veenstra

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

Call Now Button