• Gratis en vrijblijvende proefles
 • Hoog slagingspercentage
 • Persoonlijk lesplan
 • Altijd een lespakket op maat
logo
google-logo

“Wat een toprijschool! Ben in één keer geslaagd...”

★★★★★  | 5/5 | Bekijk alle reviews.

Bel on

Bel ons:

Reviews: ★★★★★ 5/5

Over ons

Over Autorijschool Veenstra: Missie, Visie en Waarom Kiezen voor Ons

De instructeurs van Autorijschool Veenstra doen meer dan naast je zitten. Zo krijg je bijvoorbeeld een eigen lesplan dat je online kunt bekijken. De instructeur en jij hebben op die manier inzicht in de vorderingen en we kunnen op het juiste moment een praktijkexamen reserveren. Want het uiteindelijke doel is voor iedereen hetzelfde: je rijbewijs halen!

over ons
over ons

Over Ons: Wie zijn wij bij Autorijschool Veenstra?

Autorijschool Veenstra is een gerenommeerde rijschool in Zoetermeer en omgeving, die zich inzet om elke leerling een plezierige, effectieve en professionele rijopleiding te bieden. Onze ervaren instructeurs hebben een passie voor lesgeven en zorgen voor persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens elke stap van je rijopleiding.

Missie: Plezierig en effectief leren autorijden

Onze missie is om toekomstige bestuurders op te leiden die veilig en verantwoord deelnemen aan het verkeer. Dit doen we door middel van persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens elke stap van hun rijopleiding. Wij streven ernaar om elke leerling een prettig gevoel te geven achter het stuur en hen vol vertrouwen de weg op te laten gaan.

Visie: Een toonaangevende rijschool met kernwaarden

Onze visie is om een toonaangevende autorijsschool in Zoetermeer en omgeving te zijn, bekend om onze kernwaarden van leren met plezier, professionaliteit, persoonlijke aandacht, een prettig gevoel en betrouwbaarheid. Wij willen voortdurend innoveren en evolueren in onze lesmethoden en de manier waarop wij rijvaardigheden overbrengen, om zo onze leerlingen optimaal voor te bereiden op de steeds veranderende verkeerssituaties.

Autorijschool Veenstra: Waarom kiezen voor ons?

Bij Autorijschool Veenstra onderscheiden we ons door onze persoonlijke aanpak, uitstekende slagingspercentages en ervaren instructeurs. Daarnaast bieden we een gratis proefles aan zonder addertjes onder het gras. Na afloop van de proefles krijg je een zorgvuldig advies over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om in één keer te slagen. Mocht het onverhoopt niet lukken bij de eerste poging, dan staan wij voor je klaar bij het eerste herexamen. Kies voor Autorijschool Veenstra en zet de eerste stap richting je rijbewijs met vertrouwen.

Meld je nu aan voor een gratis proefles bij Autorijschool Veenstra en ontdek zelf de voordelen van onze persoonlijke en professionele rijopleiding. Start vandaag nog met je rijlessen en zet de eerste stap richting je rijbewijs.

Losse rijlessen en voordelige pakketten

Kies bij Autorijschool Veenstra voor losse lessen of voordelige pakketten. Wij bieden vervolgpakketten aan om extra lessen goedkoper te maken. Profiteer van onze pakketvoordelen en betaal in termijnen.

Basic

1944,-

 • 20 lessen van 75 min
 • 1 tussentijdse toets
 • 1 praktijkexamen
 • Betalen in 5 termijnen

Kennismaking

135,-

 • 150 minuten les
 • Geheel vrijblijvend
 • Goedkope kennismaking
 • Vaste instructeur

Premium

2619,-

 • 30 rijlessen van 75 minuten
 • Tussentijdse toets
 • 1 praktijkexamen
 • Betalen in 6 termijnen
google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

i-icon

Ifa Arifah

★★★★★

As non-dutch native speaker, I can recommend this place if you want to get your driving license. I was coached by Zidane, and he was so patient with me. He always offer me drinks (after session). Apart from that, he really can tell if you are ready or not, as he wished nothing but his students to pass the exam. Joey is also very approachable person. I would say this is a very recommended driving school!

m-icon

martijn weers

★★★★★

Mijn dochter is in een keer geslaagd. Een topprestatie na 22 lessen. Er waren wat plantechnische problemen vanuit mijn dochter die prima werden opgelost door de flexibele planning.

l-icon

Lara

★★★★★

Een paar maanden geleden in een keer geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als praktijkexamen dankzij de instructeurs van deze rijschool. Deze rijschool is zeker aan te raden! Ze zijn erg flexibel in tijden en stellen je echt op je gemak.

c-icon

Charlotte

★★★★★

Echt een top rijschool!
Door hen heb ik nu alle vertrouwen in mijzelf om alleen de weg op te gaan. Ze hebben echt het beste met je voor en doen hun best om je zo veel mogelijk zelfvertrouwen op te laten bouwen voor het examen.
Door hun begeleiding en geduld kijk ik nu enorm tevreden terug op mijn examen en ga ik met veel plezier straks de weg op.

t-icon

Thomas Hendriksen

★★★★★

Bedankt voor al het vertrouwen en de fijne lessen! Zonder jullie hulp was er niks van terecht gekomen. Speciale dank voor Zidane en Joey. Mijn verloofde heeft veel geleerd en dankzij jullie is zij geslaagd!

s-icon

S B

★★★★★

Wat ben ik Joey en Zidane enorm dankbaar voor alle goede tips en uitleg. Altijd veel plezier gehad tijdens de lessen. Toppers met passie voor hun werk! Een echte aanrader voor iedereen die nog zijn rijbewijs moet halen.
Bedankt Autorijschool Veenstra

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

Call Now Button