Opfrisrijlessen

Lang niet gereden?

Je hebt een rijbewijs, een auto, maar je durft niet meer te rijden. Misschien heeft het een reden, misschien weet je het niet, het doet er ook niet toe. Neem gewoon een paar opfrislessen bij Autorijschool Veenstra. Tegen een voordelig tarief kan je bij ons weer vertrouwd worden met het verkeer en met je eigen rijvaardigheid. Onze ontspannen en vriendelijke instructeurs geven je weer het vertrouwen terug!

 • Extra aandacht voor onderdelen naar keuze
 • Weer zelfverzekerd achter het stuur
 • Overwin je angsten

Het is al even geleden dat je je rijbewijs haalde. Maar door allerlei redenen zit je eigenlijk nooit meer achter het stuur. Toch wil je weer zelf kunnen rijden en niet meer afhankelijk zijn van anderen. Autorijschool Veenstra is gespecialiseerd in opfriscursussen. Tegen een voordelig tarief kan je bij ons weer vertrouwd raken met het verkeer en je eigen rijvaardigheid. Ook voor deze opfriscursus is het mogelijk om een gratis proefles aan te vragen. Echt gratis. Hoe lekker is dat?

Opfrisrijlessen Zoetermeer
Opfrisrijlessen Zoetermeer

Durf je niet meer?

Je hebt je rijbewijs gehaald maar je rijdt weinig zelf. Je partner rijdt graag dus jij zit ernaast. Totdat je merkt dat je helemaal niet meer zelf achter het stuur kruipt en je zelfs bang wordt om te rijden. Zonde. Het dure rijbewijs heb je niet voor niets gehaald. Autorijschool Veenstra is gespecialiseerd in opfriscursussen.

Smoesjes verzinnen om niet achter het stuur te gaan zitten… herken je dat? Waarom zou je je schamen als je iets niet meer durft? Weet je niet precies waarom je niet meer durft? Het maakt niet uit. Autorijschool Veenstra is gespecialiseerd in opfriscursussen. Tegen een voordelig tarief kan je bij ons weer vertrouwd worden met het verkeer en met je eigen rijvaardigheid. Onze relaxte en vriendelijke instructeurs geven je weer het vertrouwen terug door precies dat te oefenen waar je bang voor bent.

Je kan een gratis proefles aanvragen. Na de proefles weet de instructeur hoeveel lessen jij nodig hebt om weer vertrouwen te krijgen in jezelf. ​Plan een gratis proefles in, dan kijken we samen welk pakket en opties qua betalingen het beste bij jou passen!

Wil je weer onafhankelijk worden?

Je voelt je alleen, je voelt je zelfs eenzaam. Je zou er wel op uit willen, de auto staat voor de deur, je hebt al jaren je rijbewijs. Maar je durft niet meer te rijden. ​Je hoeft niet meer te werken en kunt genieten van je vrije tijd. De auto staat voor de deur maar je hebt al heel lang niet meer gereden.

Je herkent dit misschien wel. Je wilt naar het theater of op bezoek bij vrienden die ver weg wonen. Je durft zelf niet te rijden maar je mag je kinderen altijd vragen of zij je weg willen brengen. Maar dat wil je niet meer. Je wilt niet afhankelijk zijn maar zelf weer in je auto stappen en gaan en staan waar jij wilt.

Misschien heeft het een reden, misschien weet je het niet, het doet er ook niet toe. Neem gewoon een paar opfrislessen bij Autorijschool Veenstra om weer vertrouwd worden met het verkeer en met je eigen rijvaardigheid. Onze ontspannen en vriendelijke instructeurs geven je weer het vertrouwen terug!

Opfrisrijlessen Veenstra
opfriscursus

Tijd voor een opfriscursus!

Je hebt al een poos niet gereden vanwege verschillende redenen of hebt moeite met sommige verrichtingen. Als je je onzeker voelt achter het stuur en liever anderen vraagt om je ergens naartoe te brengen, dan zijn onze opfrisrijlessen perfect voor jou. Wij helpen je om je zelfvertrouwen terug te krijgen en weer plezier te hebben in autorijden.

Bij Autorijschool Veenstra kun je specifieke rijvaardigheden oefenen waar je je onzeker over voelt. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en ondersteunen bij het verbeteren van je rijtechnieken en het overwinnen van eventuele angsten.

Onze opfrisrijlessen zijn speciaal ontworpen om je zelfvertrouwen te vergroten en je te helpen bij het verbeteren van je rijvaardigheden. Onze ervaren instructeurs zorgen voor persoonlijke begeleiding en bieden je een veilige omgeving om te leren. Met onze hulp kun je weer vol vertrouwen de weg op.

Kies vandaag nog voor Opfrisrijlessen bij Autorijschool Veenstra en zet de eerste stap om je zelfvertrouwen op de weg terug te winnen. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze opfrisrijlessen en hoe ze je kunnen helpen om weer met plezier en vertrouwen achter het stuur te zitten.

Durf je niet of heb je moeite met de volgende onderdelen?

 • Op de grote weg rijden
 • In de stad rijden
 • Inparkeren
 • In een parkeergarage rijden
 • Achteruitrijden
 • In het donker rijden
 • Hellingproef

Heb je angst voor specifieke rijvaardigheden, neem dan bij Autorijschool Veenstra een paar lessen om juist in die situaties te oefenen. Net zolang totdat je weer voelt dat je het kan. Meld je aan en daag jezelf uit om weer vrij te zijn!

Opfriscursus volgen

Losse rijlessen en voordelige pakketten

Kies bij Autorijschool Veenstra voor losse lessen of voordelige pakketten. Wij bieden vervolgpakketten aan om extra lessen goedkoper te maken. Profiteer van onze pakketvoordelen en betaal in termijnen.

Basic

1944,-

 • 20 lessen van 75 min
 • 1 tussentijdse toets
 • 1 praktijkexamen
 • Betalen in 5 termijnen

Kennismaking

135,-

 • 150 minuten les
 • Geheel vrijblijvend
 • Goedkope kennismaking
 • Vaste instructeur

Premium

2619,-

 • 30 rijlessen van 75 minuten
 • Tussentijdse toets
 • 1 praktijkexamen
 • Betalen in 6 termijnen

Online theorie

49,-

 • Examengericht
 • Hoog slagingspercentage
 • Zeer scherp geprijsd
 • Online leren waar je maar wilt
google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

i-icon

Ifa Arifah

★★★★★

As non-dutch native speaker, I can recommend this place if you want to get your driving license. I was coached by Zidane, and he was so patient with me. He always offer me drinks (after session). Apart from that, he really can tell if you are ready or not, as he wished nothing but his students to pass the exam. Joey is also very approachable person. I would say this is a very recommended driving school!

m-icon

martijn weers

★★★★★

Mijn dochter is in een keer geslaagd. Een topprestatie na 22 lessen. Er waren wat plantechnische problemen vanuit mijn dochter die prima werden opgelost door de flexibele planning.

l-icon

Lara

★★★★★

Een paar maanden geleden in een keer geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als praktijkexamen dankzij de instructeurs van deze rijschool. Deze rijschool is zeker aan te raden! Ze zijn erg flexibel in tijden en stellen je echt op je gemak.

c-icon

Charlotte

★★★★★

Echt een top rijschool!
Door hen heb ik nu alle vertrouwen in mijzelf om alleen de weg op te gaan. Ze hebben echt het beste met je voor en doen hun best om je zo veel mogelijk zelfvertrouwen op te laten bouwen voor het examen.
Door hun begeleiding en geduld kijk ik nu enorm tevreden terug op mijn examen en ga ik met veel plezier straks de weg op.

t-icon

Thomas Hendriksen

★★★★★

Bedankt voor al het vertrouwen en de fijne lessen! Zonder jullie hulp was er niks van terecht gekomen. Speciale dank voor Zidane en Joey. Mijn verloofde heeft veel geleerd en dankzij jullie is zij geslaagd!

s-icon

S B

★★★★★

Wat ben ik Joey en Zidane enorm dankbaar voor alle goede tips en uitleg. Altijd veel plezier gehad tijdens de lessen. Toppers met passie voor hun werk! Een echte aanrader voor iedereen die nog zijn rijbewijs moet halen.
Bedankt Autorijschool Veenstra

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

Call Now Button