• Gratis en vrijblijvende proefles
 • Hoog slagingspercentage
 • Persoonlijk lesplan
 • Altijd een lespakket op maat
logo
google-logo

“Wat een toprijschool! Ben in één keer geslaagd...”

★★★★★  | 5/5 | Bekijk alle reviews.

Bel on

Bel ons:

Reviews: ★★★★★ 5/5

Instructeurs

Maak kennis met onze ervaren instructeurs

Die jou zullen begeleiden op weg naar jouw rijbewijs!

Stephanie

Stephanie

reinier-01

Reinier

Wesley

Wesley

Dlear

Dlear

Zidane

Zidane

Instructeurs

Glashelder op alle vlakken

Onze gratis proefles is echt gratis. Geen addertje onder het gras, geen mitsen en maren. Een mooie kans om kennis te maken met de instructeur die na afloop een zorgvuldig advies uitbrengt over het aantal lessen dat je nodig zult hebben om in één keer te slagen. Geef gas en meld je aan voor een gratis proefles!

Bij Autorijschool Veenstra krijg je rijlessen bij een vaste instructeur en wordt een lesplan opgemaakt. Je rij opleiding wordt bijgehouden op een instructiekaart, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent. Op deze manier waarborgen wij de kwaliteit van je rij opleiding en word je goed en veilig voorbereid op de tussentijdse toets en het praktijkexamen bij het CBR.

Een rij opleiding hoeft niet duur te zijn als alles goed geregeld is en er op de kosten wordt gelet. Onze instructeurs houden hier rekening mee. Autorijschool Veenstra biedt rijlessen aan voor scherpe tarieven waarbij je door goede instructeurs op een kwalitatieve manier wordt voorbereid om veilig de weg op te gaan.

Autorijschool Veenstra selecteert de instructeurs op basis van bekwaamheid, certificeringen en professionaliteit. Onze instructeurs volgen regelmatig trainingen waardoor de kennis altijd up to date is. Hierbij vinden we de klik tussen instructeur en leerling erg belangrijk.

Bekijk hieronder de instructeurs van Autorijschool Veenstra en plan een gratis en vrijblijvende proefles in.
Na je proefles kun je met de instructeur samen jouw individuele lesplan opstellen.

Rijles instructeur: deskundige begeleiding

Bij Autorijschool Veenstra staat persoonlijke aandacht centraal. Onze rijles instructeurs werken met een individueel lesplan, zodat jij op een effectieve en prettige manier je rijbewijs kunt halen. Samen werken we aan jouw vaardigheden en zelfvertrouwen op de weg.

Rijschool instructeur: professionaliteit en passie

Onze rijschool instructeurs zijn niet alleen bekwaam en gecertificeerd, maar hebben ook een passie voor lesgeven. Door regelmatig trainingen te volgen, blijft hun kennis up-to-date en kunnen zij jou optimaal begeleiden.

Instructeurs: aandacht voor elke leerling

Ons team van instructeurs bij Autorijschool Veenstra bestaat uit professionals die zich inzetten voor elke leerling. Met hun gedegen kennis en ervaring zorgen zij voor een hoog slagingspercentage en tevreden leerlingen.

Ons team: deskundige en betrokken instructeurs

Het team van Autorijschool Veenstra, onder leiding van Stephanie, bestaat uit Wesley, Zidane, Reinier en Dlear. Zij zetten zich in om jou een plezierige, effectieve en professionele rijopleiding te bieden, zodat je veilig en verantwoord deelneemt aan het verkeer.

De instructeurs van Autorijschool Veenstra zorgen ervoor dat je met een goed gevoel achter het stuur stapt. Met hun persoonlijke aandacht en begeleiding tijdens elke stap van je rijopleiding, word je optimaal voorbereid op de steeds veranderende verkeerssituaties. Onze gratis proefles is écht gratis en biedt je de kans om kennis te maken met jouw instructeur. Na afloop ontvang je een zorgvuldig advies over het aantal lessen dat je nodig hebt om in één keer te slagen.

Autorijschool Veenstra biedt rijlessen aan voor scherpe tarieven, zonder in te leveren op kwaliteit. Onze instructeurs houden rekening met jouw budget en zorgen ervoor dat je goed en veilig wordt voorbereid op de tussentijdse toets en het praktijkexamen bij het CBR.

Meld je aan voor een gratis proefles bij Autorijschool Veenstra en ontdek de voordelen van onze deskundige instructeurs. Samen met jouw instructeur stel je jouw individuele lesplan op, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Maak deel uit van onze missie om veilige en verantwoorde bestuurders op de weg te brengen!

Instructeurs

Losse rijlessen en voordelige pakketten

Kies bij Autorijschool Veenstra voor losse lessen of voordelige pakketten. Wij bieden vervolgpakketten aan om extra lessen goedkoper te maken. Profiteer van onze pakketvoordelen en betaal in termijnen.

Basic

1944,-

 • 20 lessen van 75 min
 • 1 tussentijdse toets
 • 1 praktijkexamen
 • Betalen in 5 termijnen

Kennismaking

135,-

 • 150 minuten les
 • Geheel vrijblijvend
 • Goedkope kennismaking
 • Vaste instructeur

Premium

2619,-

 • 30 rijlessen van 75 minuten
 • Tussentijdse toets
 • 1 praktijkexamen
 • Betalen in 6 termijnen
google

Reviews

Lees hieronder de Google reviews van leerlingen die hun rijbewijs bij ons hebben gehaald.

i-icon

Ifa Arifah

★★★★★

As non-dutch native speaker, I can recommend this place if you want to get your driving license. I was coached by Zidane, and he was so patient with me. He always offer me drinks (after session). Apart from that, he really can tell if you are ready or not, as he wished nothing but his students to pass the exam. Joey is also very approachable person. I would say this is a very recommended driving school!

m-icon

martijn weers

★★★★★

Mijn dochter is in een keer geslaagd. Een topprestatie na 22 lessen. Er waren wat plantechnische problemen vanuit mijn dochter die prima werden opgelost door de flexibele planning.

l-icon

Lara

★★★★★

Een paar maanden geleden in een keer geslaagd voor zowel mijn tussentijdse toets als praktijkexamen dankzij de instructeurs van deze rijschool. Deze rijschool is zeker aan te raden! Ze zijn erg flexibel in tijden en stellen je echt op je gemak.

c-icon

Charlotte

★★★★★

Echt een top rijschool!
Door hen heb ik nu alle vertrouwen in mijzelf om alleen de weg op te gaan. Ze hebben echt het beste met je voor en doen hun best om je zo veel mogelijk zelfvertrouwen op te laten bouwen voor het examen.
Door hun begeleiding en geduld kijk ik nu enorm tevreden terug op mijn examen en ga ik met veel plezier straks de weg op.

t-icon

Thomas Hendriksen

★★★★★

Bedankt voor al het vertrouwen en de fijne lessen! Zonder jullie hulp was er niks van terecht gekomen. Speciale dank voor Zidane en Joey. Mijn verloofde heeft veel geleerd en dankzij jullie is zij geslaagd!

s-icon

S B

★★★★★

Wat ben ik Joey en Zidane enorm dankbaar voor alle goede tips en uitleg. Altijd veel plezier gehad tijdens de lessen. Toppers met passie voor hun werk! Een echte aanrader voor iedereen die nog zijn rijbewijs moet halen.
Bedankt Autorijschool Veenstra

Terugbelverzoek

Laat je nummer achter
zodat wij je terug kunnen bellen.

Call Now Button